Over dit Blog


Jan de Geus, wethouder voor West Betuwe en voormalig raadslid D66 cq fractievoorzitter in de gemeente Geldermalsen, tegenwoordig de gemeente West Betuwe.
Dit blog gaat over zinnige en onzinnige ervaringen als wethouder, als fractievoorzitter, mijn gooi naar de Provinciale Staten en als wethouderskandidaat voor D66 in Gelderland en de periode daarna als inwoner die politiek geëngageerd is en lokale politiek een warm hart toedraagt . Veel te leren en veel te zien, maak ik u deelgenoot op ongezette tijden. Mocht u zich onaangenaam herkennen, was dat niet mijn bedoeling…

U vindt hier naast de Berichten met overdenkingen en sfeerbeelden van het metiér raadslid/fractievoorzitterschap, ook de colums die verschenen zijn in (het voormalige) Nieuwsblad Geldermalsen, Commentaren zoals die in de raadzaal zijn uitgesproken op Belangwekkende momenten en wat al niet meer. Alle stukken zijn op persoonlijke titel en staan los van mijn dagelijks/professioneel werk. Een persoonlijk archief dus.

Al begon de politiek wel bijna “dagelijks werk” te worden, het is zeker geen ‘business as usual’ tenzij hier vermeldt.

Disclaimer

Ik heb mijn uiterste best gedaan van het materiaal op de website de makers en rechthebbenden te achterhalen. Ook heb ik mijn uiterste best gedaan om de mij aangeleverde informatie op de website zo verantwoord mogelijk te presenteren. Al hoewel ik daarbij zeer zorgvuldig te werk zijn gegaan kan het toch zijn dat een bezoeker, auteur, gebruiker of rechthebbende meent dat publicatie in strijd is met zijn of haar rechten, zoals portretrecht(en) en of auteursrechten. Indien een dergelijk situatie het geval lijkt, verzoek ik u onmiddellijk contact op te nemen met Jan M. de Geus

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.