Raadspraat 20-02-2014: Druktemakers

Dit gaat niet over de verkiezingen, D66Geldermalsen gaat niet over de verkiezingen. U gaat over de verkiezingen en wat daarna moet gebeuren. D66 komt daarom met vier onderwerpen: Meer werk, Betere zorg, Goed onderwijs, Integer bestuur. Alles even belangrijk en het een kan niet zonder het ander. Daar maakt D66 zich druk om.

D66Geldermalsen maakt zich druk om goed onderwijs, om zorg en gezondheid en om mantelzorgers. D66 maakt zich druk om veiligheid, om veilig te komen waar je wilt zijn. Voor fietsers, voetgangers, voor iedereen en waar je ook maar woont in onze gemeente. D66 maakt zich druk om “Werken aan de Linge”, daarom wil D66 dat ondernemers kunnen ondernemen en onze inwoners kunnen werken, naar vermogen. Financieel is er afgelopen vier jaar goed opgepast maar het is nog lang niet klaar. Niet alleen door het verleden maar ook door de toekomst. Dus moeten we voorruit.

D66 is overtuigd dat deze gemeente dat kan. Soms samen, soms in gezamenlijkheid maar altijd voor onze samenleving, onze inwoners. Voorzieningen moeten beschikbaar en bereikbaar zijn en je moet er op kunnen vertrouwen dat ze goed zijn.

Dat vereist samenwerking als nooit tevoren vanuit ieders kracht en dat eist vertrouwen. Vertrouwen in zichzelf en in elkaar. Dat komt niet vanzelf, die ‘wederopbouw’ vergt nieuwe energie vooruit, van ons allemaal. Daarom maakt D66Geldermalsen zich druk om vertrouwen in elkaar, in elk dorp, in wat we willen zijn én wat we willen bereiken. Met verstand van zaken en met gevoel voor de menselijke maat.

Geldermalsen moet verder na 19 maart en daar mag u zich druk over maken: Uw stemt telt en uw stem brengt ons allemaal verder en dat maakt uw stem op D66 een stem met uitwerking.

Jan de Geus lijsttrekker/fractievoorzitter

www.d66geldermalsen.nl Lijst 6

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: